Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Има всякакви хора, не само агитки или партии, това

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Има всякакви хора, не само агитки или партии, това
Коментари Харесай

Иво Божков: Хората, които влизат във властта, се променят

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Има всевъзможни хора, освен агитки или партии, това демонстрира какъв брой са същински митингите. България е формирана от всевъзможни хора. ", разяснява във вечерното шоу на Слави Трифонов журналистът Иво Божков, който снима фрапиращи видеа от конфликтите по площадите. 

" Толкова голяма сила за нещо толкоз обикновено, което е в основата на демокрацията! Вместо всеки да гледа да се развива, да основава семейство и работа, гледаме тези фрагменти. Когато едните са изгубили доверие, би трябвало да се отива към избори и който има извоювано ново доверие, би трябвало да ръководи страната. 

Забелязал съм, че хората, които влизат във властта се трансформират. Те губят  тази действителност, която е в естествения човек. Да се пита дали не бърка, да се допитва, да взема рационални решения. 

Главният фокус на хората, ръководещи сега страната ни е по какъв начин да се оползотворят парите в едни схеми, а не по какъв начин тези пари да се вложат в страната, тъй че всички да сме по-щастливи. 

Не може доста хора да ги лъжеш доста пъти. Това ще промени България. 
Замазва се есенцията на това което желаят българите - да се съблюдават законите. Тези, които ме гледат по какъв начин фотографирам, споделят, че се радват това да стане притежание на повече хора. Чувствам се потребен, че съм посочил действителността на протичащото се на хората, които нямат опция да го видят от близко. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР